Twinkle | Digital Commerce

'Hittegolf positief voor online verkoop'

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:50

Volgens webshop Central Point Europe is het langdurige warme weer goed voor de online verkoop. De online verkoper van computerproducten heeft sinds de start van de eerste hittegolf van eind juni 30 procent meer bezoekers op de website gehad dan in de maanden daarvoor. In vergelijking met vorige zomers wordt bovendien 20 procent meer omzet geboekt.

In voorgaande jaren bezochten in de zomer juist 15 procent minder mensen de website. Directeur Brian Speelman van Central Point Europe: 'Veel ondernemers en consumenten stappen met dit weer liever niet in de auto om spullen te gaan kopen. Het is veel aantrekkelijker om de producten te laten bezorgen. Eigenlijk helpt het weer ons mee om de voordelen van online bestellen aan te tonen.'