Twinkle | Digital Commerce

Wie gaan er mee op reis?

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:04

De website van Summum Reizen  heeft haar diensten uitgebreid. Het is nu voor reizigers onder andere mogelijk te zien wie er allemaal meegaan op de reis. De aanbieder van groepsreizen naar verre bestemmingen komt met de nieuwe dienst tegemoet aan de vraag van reizigers.

Reisgenoten

Op de website van Summum Reizen is nu ook te zien of op een bepaalde vertrekdatum al het minimum aantal deelnemers is geboekt en hoe de groep is samengesteld. Summum biedt groepsvakanties naar verre bestemmingen. Sommige deelnemers vinden het prettig te weten wie er mee gaan op de reis. Mannen of vrouwen, in welke leeftijdscategorie vallen ze en reizen ze samen of alleen? Andere reisorganisaties als Fox en Koning Aap bieden deze service al aan.

Prijsberekening

De website biedt sinds kort ook de mogelijkheid na te gaan wat het factuurbedrag wordt. Bij iedere vertrekdatum is er een prijsberekening te maken. In het bedrag zijn ook de kosten van belastingen, excursies- en maaltijdpakketten en het calamiteitenfonds opgenomen.

Losse tickets

Het is nu ook mogelijk om alleen losse tickets via Summum te boeken. Met een zoekmachine kan gezocht worden op beschikbaarheid en prijs.