Twinkle | Digital Commerce

Mailmedia overgenomen door Dialogue Company

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:03

Mailmedia is overgenomen door Dialogue Company. Het moederbedrijf van Veritate NederlandTripolis Solutions en AcceptEmail heeft alle aandelen van Mailmedia overgenomen van oprichter Johan van Mil. Van Mil is benoemd tot Chief Executive Officer van Dialogue Company en volgt daarmee Kees Zegers op. Op dagelijkse basis blijft Van Mil verantwoordelijk voor Mailmedia.

Van Mil (CEO) ‘Bedrijven willen steeds beter contact krijgen met hun prospects en klanten om zo een lange termijn relatie op te bouwen. Om een dialoog aan te gaan zijn zaken als het opbouwen van vertrouwen en respectvolle communicatie essentieel.  Met de dochterbedrijven van Dialogue Company bieden wij opdrachtgevers een full service oplossing om deze dialoog aan te gaan: Software (Technologie), bestanden (Media) en advies (Communicatie). Dialogue Marketing is de logische, volgende stap na technology driven marketing uitvindingen als bijvoorbeeld e-mail marketing en permission marketing.’

Bij de dochterondernemingen van Dialogue Company zijn 47 mensen werkzaam. Het bedrijf kent vier business units die zich vanuit verschillende invalshoeken bezig houden met Dialogue Marketing: Veritate Nederland (strategie, creatie en implementatie); Mailmedia (exploitatie van e-mail en SMS-bestanden), Tripolis Solutions (software) en AcceptEmail (facturatie per email).

(11 mei 2006)