Twinkle | Digital Commerce

ANWB: ‘Online aanbod sinds start marktplaats met 70% toegenomen’

2024-10-10
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Sinds de introductie van de marktplaats van de ANWB is het aanbod op het platform met 70 procent toegenomen. Verwacht wordt dat dat aanbod de komende tijd nog verder toe zal nemen.

Dat vertelde directeur eCommerce & Marketplace Rob Minnee van ANWB vandaag tijdens e-commerce kennisevent Shopping Today. De marktplaats is nog maar enkele weken ‘live’ maar toch ziet het bedrijf de eerste veelbelovende resultaten van het platform al,  zo stelde Minnee. ‘We zijn begonnen met 15 partners, waardoor het aanbod dus al enorm is gegroeid.’ Volgens Minnee staan er meerdere nieuwe potentiële verkooppartners in de rij. Of zij allemaal worden toegelaten is de vraag.

Dat laatste komt omdat de marktplaats van ANWB een gecureerd aanbod heeft. Verkooppartners worden dus ook niet zomaar toegelaten.

Naast het uitbreiden van het aanbod op het platform wordt ook gekeken naar het toevoegen van additionele services. Hoewel dat nog niet in beton is gegoten liggen services als verzekeringsproducten en andere oplossingen zoals het regelen van een inenting op de tekentafel. Volgens de directeur eCommerce & Marketplace moeten die services wel relevantie bieden voor leden.