Twinkle | Digital Commerce

Just Eat Takeaway.com bezorgt seksspeeltjes voor Lovehoney Group

2024-09-26
1000562
  • [nieuws]
  • 1:06

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com heeft een samenwerking aangekondigd met Lovehoney Group. De bezorger gaat in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Denemarken seksspeeltjes bezorgen voor dat bedrijf.

De komende weken wordt de samenwerking uitgebreid naar meer landen, welk dat zijn is nog niet bekend. De Lovehoney Group is een fusiebedrijf van Lovehoney en WOW Tech, die in 2021 samengingen. Onder de groep vallen onder andere bekende merken als Womanizer, Fifty Shades of Grey.

Voor Just Eat Takeaway.com is het wederom een verbreding van zijn productaanbod. Voorheen bezorgde het bedrijf vooral maaltijden, maar in de afgelopen jaren zijn daar steeds meer samenwerkingen bijgekomen op het gebied van boodschappen en non food.

‘Deze samenwerking met Just Eat Takeaway.com is een belangrijke mijlpaal voor ons terwijl we onze missie voortzetten om seksuele welzijnsproducten toegankelijker te maken. Seksueel welzijn is een belangrijk onderdeel van zelfzorg, welzijn en algehele gezondheid. Door samen te werken met een leider op het gebied van on demand levering, betreden we nieuwe wegen in de manier waarop consumenten toegang kunnen krijgen tot onze producten, waardoor ze seksueel welzijn gemakkelijk en discreet in hun dagelijks leven kunnen integreren’, Johannes Plettenberg, ceo van Lovehoney Group.

Producten worden in neutrale verpakkingen bezorgd. Klanten moeten voor bestelling wel aantonen dat ze ouder zijn dan 18 jaar.