Twinkle | Digital Commerce

Gorilla Services en Neople starten strategische samenwerking om AI toegankelijker te maken

2024-09-12
1000562
  • [partnernieuws]
  • 1:20

Gorilla Services en Neople bundelen hun krachten in een strategische samenwerking om AI naadloos te integreren met menselijke expertise.

Neople maakt AI toegankelijk door het creëren van digitale collega’s die slimme hulp bieden voor e-commerce support teams. Freshworks & monday.com -expert Gorilla Services versterkt deze aanpak door bedrijven te helpen door digitale AI collega’s, zoals Neople, te implementeren in bijvoorbeeld Freshdesk. Deze samenwerking verhoogt zowel de efficiëntie als de klanttevredenheid voor support teams.

Klantenserviceteams werken vaak onder hoge werkdruk en met seizoensinvloeden. Neople’s AI-collega’s zijn ontworpen om teams te ondersteunen met input en de werklast te verlichten in verschillende systemen. AI kan het verschil maken met de juiste training en input, mits het op de juiste manier wordt geïmplementeerd.

Joachim, CEO Gorilla Services: 'Bij Gorilla Services draait alles om een naadloze integratie, iets wat vaak ontbreekt bij AI-implementaties. We kiezen voor Neople vanwege hun uitstekende begeleiding. Onze gedeelde focus op maatwerk, geavanceerde integraties en volledige ondersteuning van organisaties vormt de kern van deze samenwerking.'

Menno, Co-founder Neople: 'Veel e-commerce bedrijven willen AI implementeren om efficiënter te werken, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen of hebben een slechte eerste ervaring met een AI tool. Daardoor zijn supportmedewerkers ook nog zoekende hoe samen te werken met AI. Dankzij deze samenwerking kunnen we bedrijven op twee vlakken helpen. Enerzijds door bedrijven aan de hand mee te nemen om AI succesvol te implementeren in bestaande support- en communicatiekanalen, maar anderzijds ook om teams te laten ervaren dat samenwerking met AI je werk leuker kan maken en tegelijkertijd de klanttevredenheid verhoogt.'

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie Twinkle.