Twinkle | Digital Commerce

Geen contact en late levering bij Charlie Temple

2024-04-30
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

Klanten van Charlie Temple uiten hun frustratie over ernstige problemen met de klantenservice en leveringsvertragingen van bestelde brillen. De online opticien kampt met technische problemen bij een van de grootste glasleveranciers, wat resulteert in aanzienlijke vertragingen.

Dit schrijft zustertitel CustomerFirst. De klantenservice van Charlie Temple is naar verluidt moeilijk bereikbaar, met klachten over onbeantwoorde telefoongesprekken en e-mails. 'Op de mail wordt niet gereageerd en ook de telefoon wordt niet opgenomen', meldt een gedupeerde klant aan consumentenprogramma Radar. Daarnaast zijn klanten niet in staat om reparaties aan hun brillen te laten uitvoeren.

Overmacht

Charlie Temple erkent de leveringsproblemen en wijt deze aan overmacht door technische storingen bij hun leverancier. Het bedrijf heeft aangegeven dat deze storingen invloed hebben op de gehele optieksector. Over de klachten betreffende de klantenservice legt het bedrijf uit dat de huidige situatie een onverwachte toename van communicatie heeft veroorzaakt, waardoor het lastiger is om alle klanten tevreden te stellen.

Charlie Temple belooft verbetering

Ondanks de uitdagingen, benadrukt Charlie Temple dat er proactieve stappen zijn ondernomen om klanten te informeren over de status van hun bestellingen, inclusief e-mails, voicemailberichten en updates via hun website. Het bedrijf verzekert dat er voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren van de klantenservice tijdens deze periode.