Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp ondersteunt kinderkleding startup Hulaaloop

2024-01-17
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

De Wehkamp Retail Group, waar onder andere Wehkamp en Kleertjes.com onder vallen, is een samenwerking aangegaan met startup Hulaaloop: een verhuurconcept voor kinderkleding.

Door de samenwerking heeft Hulaaloop toegang tot de logistiek, kennis en het assortiment van Wehkamp en Kleertjes.com. Wehkamp zelf zegt als grote speler veel ervaring op te kunnen doen van initiatieven als Hulaaloop en deze daarom graag te ondersteunen.

Hulaaloop werd opgericht vanuit een praktische behoefte en duurzame gedachte. In de eerste paar levensjaren groeien kinderen enorm hard en ze groeien dan ook snel uit hun kleding. De gedachte van Hulaaloop is om in die eerste jaren kinderkleding te hergebruiken.

‘Dankzij de samenwerking met Wehkamp kunnen we meer merken bij ouders thuis brengen, waardoor we meer gevarieerde kledingpakketten kunnen samenstellen en aanbieden. Ook kunnen we betere bezorgopties bieden, wat het gemak voor klanten vergroot. Dankzij Wehkamp kan onze duurzame startup verder groeien en kunnen meer ouders gebruik maken van Hulaaloop’, aldus oprichter Puck Middelkoop.