Twinkle | Digital Commerce

Wie wordt de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024?

2023-11-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:56

De zoektocht naar de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024 is geopend. Ook komend jaar wordt de e-commerce manager die de meeste impact heeft gemaakt bekroond, tijdens het Shopping Awards Gala op 28 maart 2024 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Al meer dan 23 jaar worden er Shopping Awards uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland. Grote en kleine webwinkels hebben al zo’n felbegeerde award in de wacht mogen slepen. Om ook de menselijke kant van succes in e-commerce uit te lichten, is er sinds 2023 ook een award voor de beste e-commerce manager. De award gaat naar de e-commerce manager die de vakjury het meest weet te imponeren, met een unieke leiderschapsstijl, of door met buitengewone creatieve of vernieuwende ideeën de commerciële doelen heeft weten te behalen.

Wie kan er meedoen?
Iedere (freelance) e-commerce manager die werkzaam is bij een retailer, merk, groothandel of vergelijkbaar bedrijf
De werkzaamheden moeten gericht zijn op de Nederlandse markt
De persoon moet werkzaam zijn bij het bedrijf waar de werkzaamheden zijn verricht
CEO’s en/of eigenaren van webwinkels die zelf eindverantwoordelijk zijn voor een webwinkel zijn uitgesloten.

Persoon achter de schermen

Het is de tweede keer dat er een award wordt uitgereikt aan een persoon, tijdens het awardgala voor de e-commerce sector. Afgelopen editie ging de prijs naar Angela Haneveer, e-commerce manager bij Xenos.


[Foto: Angela Haneveer werd tijdens de Shopping Awards uitgeroepen tot Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2023]

‘In de dynamische wereld van e-commerce zijn innovatie en toewijding van enorm belang', aldus Haneveer. 'Wij als E-commerce managers kunnen elkaar hierin nog meer versterken en blijvend inspireren. Als eerste Mollie E-commerce Manager van het Jaar heb ik de eer gehad om een nieuwe traditie te starten. Een traditie waarin we succesverhalen met elkaar delen en die credits geeft aan de persoon achter de schermen bij het merk of de webshop. Dus, als jij een e-commerce manager kent die het verdient om in de spotlight te staan voor zijn of haar visie en harde werk, aarzel niet en meld die topper aan voor de Mollie E-commerce Manager van het Jaar award 2024!”

Ben of ken jij degene die deze titel verdient? Nomineren en inschrijven kan via deze link en is mogelijk tot en met 26 januari