Twinkle | Digital Commerce

EasyToys gaat advies op maat geven in eigen fysieke winkel

2023-11-23
1000562
  • [nieuws]
  • 1:24

Online seksshop EasyToys pakt het groots aan en opent volgende maand een fysieke winkel in Groningen. Hiermee hoopt het bedrijf nog meer de taboe te doorbreken en het gebruik van sekstoys te normaliseren.

Dit zegt EQOM-ceo Eric Idema in een bericht. ‘Ons hele merk draait om beleving. Eerder hebben we het succes al mogen proeven van de verkoop van onze producten in winkelfilialen van onder meer HEMA, Etos en Jumbo. Hoog tijd dat we onze klanten nu ook kunnen verwelkomen in een échte EasyToys store.’ De stenen winkel komt in het voormalige pand van Christine le Duc, dat sinds 2021 ook onderdeel is van moederbedrijf EQOM. Momenteel wordt er nog personeel gezocht en wat puntjes op de i gezet. Als deze winkel goed loopt opent EasyToys graag winkels in andere steden met een jong, ruimdenkend publiek, maar momenteel ligt de focus op deze winkel in Groningen en hebben ze nog geen andere steden op het oog.

In de winkel komt een groot deel van het online EasyToys-assortiment te liggen. ‘Met een focus op de bestverkopende producten en toys waarover het prettig is een uitgebreide uitleg te krijgen. En wat er niet is, kunnen we met één klik op de knop de volgende dag bij je thuis laten bezorgen’, aldus Idema. Het winkelpersoneel wordt momenteel geworven en zal worden getraind om specifiek te kunnen adviseren over sekstoys en andere erotica. Ook biedt de winkel de mogelijkheid tot het organiseren van verschillende events, zoals feestjes voor vriendinnengroepen, thema-avonden en informatieavonden met seksuologen.

Lees meer over de offline stappen van EasyToys in ons volgende nummer dat op 12 december zal verschijnen.