Twinkle | Digital Commerce

Shopping Today, het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland

2023-09-13
1120630
  • [events]
  • 2:02

Op donderdag 12 oktober vindt het grootste e-commercekennisevent van Nederland plaats in DeFabrique in Utrecht, namelijk Shopping Today. Shopping Today heeft als doel om ervoor te zorgen dat jouw webshop nog beter gaat presteren. Dit wordt gerealiseerd door elkaars kennis en ervaring met elkaar te delen, in de vorm van kennissessies, en door te netwerken.

Het evenement brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers.

We stomen je klaar voor de digitale toekomst

De wereld van digital commerce verandert in een ongekend tempo en ook kansen voor ondernemers ontwikkelen zich snel. Met Shopping Today stomen wij je klaar voor de digitale toekomst. In meer dan 70 kennissessies, die worden gegeven door verschillende topsprekers, word je helemaal bijgepraat over opkomende technologieën zoals AI en voice, over customer journeys, maar ook over het optimaliseren van je webshop. Bij Shopping Today leer je alles over deze onderwerpen en blijf je bij in de snel ontwikkelende e-commercesector. Zijn dit niet genoeg redenen om te komen?

Wie kom jij tegen op Shopping Today?

Naast alle kennissessies over relevante onderwerpen biedt Shopping Today ook een uitgelezen kans om je netwerk te verbreden. Zo kan je bijvoorbeeld in contact komen met solution providers die jouw webshop nog beter kunnen laten presteren. En daarnaast is er qua netwerken nog veel meer mogelijk. Want met wie kan je nu precies nog meer netwerken? Het bezoekersprofi el van Shopping Today zag er voorgaande jaren zo uit:

  • 30% aan C-level bezoekers
  • 28% webshopeigenaren
  • 20% in een managersfunctie (o.a. Marketingmanager, E-commercemanager, Commercieel manager)
  • 12% marketeers (o.a. Marketing & Communicatie, Digital Marketing, Online developers, Contentmarketeers)
  • 10% overige bezoekers

Het programma van Shopping Today

Het programma van Shopping Today wordt samengesteld door expertgroepen van ShoppingTomorrow, de innovatiemotor van Thuiswinkel.org en door Case Partners van het event. Verder staan er ook nog vier inspirerende keynotesprekers op het programma, namelijk: Alexander Klöpping, internetondernemer en oprichter van de Universiteit van Nederland, Tim Hehenkamp, directeur E-commerce Tech & Data bij Jumbo en Frans Falize COO bij Wehkamp. De vierde keynotespreker maken wij snel op de website bekend, houd dit dus goed in de gaten.

 

Tickets Shopping Today
Voor jouw deelname aan Shopping Today bieden we diverse ticketopties aan. Zo heb je als lid of Business Partner van Thuiswinkel.org, actieve relatie van ShoppingTomorrow of e-Academy.org, recht op gratis tickets of tickets met korting. Voor anderen die willen deelnemen, zijn reguliere ticketopties beschikbaar (395,-), waarmee je toegang krijgt tot alle sessies en netwerkmogelijkheden. Wil je meer informatie over de ticketprijzen en voordelen? Of ben je benieuwd naar de keynotesprekers en hun presentaties? Ga dan naar https://shoppingtoday.nl.