Twinkle | Digital Commerce

Samen maken we shoppen slimmer

2023-09-13
1120630
  • [visie]
  • 0:53

We staan aan de vooravond van een grote transitie naar een duurzamere en circulaire e-commercesector. De invloed van Nederlandse e-commercebedrijven op de maatschappij en de economie is groot en we moeten en willen onze verantwoordelijkheid nemen. Samen willen we groeien naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst.

De nieuwe strategie van Thuiswinkel.org sluit aan bij deze maatschappelijke ontwikkeling en helpt de e-commercesector om huidige en toekomstige uitdagingen aan te gaan. Maak jij samen met ons het verschil?

Samen nemen we onze verantwoordelijkheid, minimaliseren we de impact van cyberrisico’s & online fraude en zorgen we voor verantwoord ondernemerschap met oog voor het milieu.

Innovatie en kennis helpen ons het (online) shoppen verbeteren én verduurzamen: van productontwerp tot inkoop en van verpakken tot transport. Onze vereniging en ons lidmaatschap zijn erop gericht om jou en je team te inspireren en te faciliteren met de juiste kennis, de laatste inzichten en impactvolle tools, zodat jij je kunt focussen op groei van je organisatie en je team. Samen gaan we de uitdaging aan om shoppen slimmer te maken en te bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

Marlene ten Ham
Directeur bij Thuiswinkel.org