Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking Getir en Thuisbezorgd nu ook in Nederland

2023-09-29
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Flitsbezorger Getir breidt de samenwerking met maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com uit. De twee bedrijven zoeken elkaar nu ook in Nederland op.

Sinds november vorig jaar werken de twee bezorgdiensten samen. Dat ging in eerste instantie om een samenwerking tussen Getir en Just Eat Takeaway.com in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italie en Frankrijk. In die laatste drie markten is Getir inmiddels niet meer actief, maar in Nederland dus wel.

Het assortiment van Getir is al enkele maanden op Thuisbezorgd.nl verkrijgbaar, maar nu geldt dat ook voor het aanbod van Gorillas, dat onderdeel is van Getir. Het gaat om een aanbod van in totaal 2.000 dagelijkse artikelen. Bestellingen worden door zowel bezorgers van Getir en Gorillas bezorgd.

Volgens Florian Brunsting, general manager Nederland van Getir en Gorillas is de samenwerking een win-win situatie: ‘De Nederlandse gebruikers van Thuisbezorgd.nl kunnen nu ook genieten van het gemak van onze uitgebreide selectie van ongeveer 2.000 alledaagse artikelen, waaronder veel lokale producten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van toegang tot de klantenbasis van Thuisbezorgd.nl, waardoor we in Nederland verder groeien.’