Twinkle | Digital Commerce

Hoe je een visvrije boodschap over de wereld verspreidt en hoe PostNL daarbij helpt

2023-09-08
1000562
  • [branded content]
  • 1:23

PostNL is al jaren de trotse hoofdsponsor van Shopping Today. Hét kennisevent waar je kennis opdoet over alle ontwikkelingen in e-commerce. Duurzaamheid is heel belangrijk en PostNL draagt daar graag aan bij. Hoe Testa Omega-3 en PostNL samen zorgen voor een efficiënte distributie met een minimale CO2-uitstoot, hoor je tijdens een sessie van Martin de Vries en John Ng.

Pakketten verzenden met een minimale voetafdruk, daar moet je als ondernemer iets mee. Maar hoe?

Martin de Vries weet er alles van als een van de oprichters van Testa Omega-3. Een bedrijf dat Omega-3 uit algen verkoopt en eenvoudig thuis aflevert. Met een duidelijke missie: mensen wereldwijd overtuigen geen visolie meer te kopen, maar plantaardige Omega-3. Inmiddels is het bedrijf wereldwijd marktleider, met slechts 12 werknemers op kantoor. Duurzaamheid is heel belangrijk voor Testa Omega-3. Hoe PostNL de logistiek en distributie aanpakt, draagt daaraan bij. In deze sessie vertellen Testa Omega-3 en PostNL hoe zij samen zorgen voor een efficiënte distributie met een minimale CO2-uitstoot.

John Ng is manager New Business Development E-commerce bij PostNL. Zijn missie is om e-commerce ondernemers te helpen wereldwijd te groeien. Door fulfilment en bezorging uit handen te nemen kunnen e-commerce ondernemers zich focussen op de groei van hun business.

Shopping Today 2023
Deze sessie van PostNL vindt plaats tijdens Shopping Today 2023, op 12 oktober in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Kaarten zijn nog beschikbaar via de website.