Twinkle | Digital Commerce

Digitallstars. De nieuwe naam voor digital interim en consultancy bureau SQIQ

2023-09-11
1000562
  • [branded content]
  • 2:37

Digital interim en consultancy bureau SQIQ gaat verder onder de nieuwe naam Digitallstars. Deze toonaangevende speler in digitale groei heeft een leading positie in de private sector. Sinds de toetreding tot Cohedron heeft zij haar dienstverlening doorontwikkeld naar het publieke domein, waar het overheden helpt bij digitaliseringsvraagstukken.

De nieuwe naam Digitallstars benadrukt de sterrenstatus van de digitale experts die Digitallstars vertegenwoordigt. Vrijdag 8 september lanceerde zij de nieuwe naam op feestelijke wijze tijdens een exclusief event.

De digitale markt verandert continu. Om als organisatie voorop te kunnen blijven lopen, is het essentieel om op ieder moment de juiste expertise ter beschikking te hebben. Digitallstars beschikt over een hoogstaand netwerk van digital experts met up-to-date kennis van de markt, trends en innovaties. Met haar dienstverlening speelt Digitallstars in op de ‘unstoppable’ stromingen van digitalisering en flexibilisering. Dankzij hun expertise op het gebied van flexibel werk, digitale groei en advisering helpen zij niet alleen Nederlandse multinationals en midden- en klein bedrijf met hun digitale uitdagingen, maar ook gemeenten, overheden en publieke instellingen.

Digitallstars is onderdeel van Cohedron; full service provider voor de publieke sector en levert diensten op het gebied van consultancy, outsourcing en detachering. Met de support van Cohedron kan Digitallstars blijven investeren in digitale innovaties, haar dienstverlening optimaliseren en verder groeien in zowel de private als publieke sector. Digitallstars zet hiermee haar ambitie van de afgelopen 11 jaar extra kracht bij, om positieve impact op de digitale flexibele arbeidsmarkt in de komende jaren verder te kunnen vergroten. Digitallstars zet hiermee haar ambitie van de afgelopen 11 jaar extra kracht bij, om positieve impact op de digitale flexibele arbeidsmarkt in de komende jaren verder te kunnen vergroten.

Over het event

Op het event waren twee prominente sprekers, waarbij het belang van flexibiliteit bij digitale innovatie en kansen benutten centraal stond. Dit event, exclusief voor genodigden, bood de unieke gelegenheid om te netwerken met digitale leiders en experts, en om inzichten te delen over de toekomst van het digitale domein. Digitallstars hecht veel waarde aan de aanwezigheid van haar gewaardeerde klanten en partners, die een essentiële rol hebben gespeeld in haar succesverhaal.

Freek de Steenwinkel, mede-oprichter van Tikkie, over transformatie en het belang van aanpassen
Freek is een guru op het gebied van digitale innovatie. Hij heeft inzichten gedeeld over het belang van flexibiliteit en aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. Met zijn kennis en ervaring in het razendsnelle digitale domein, heeft Freek inzichten en praktische strategieën gedeeld om digitale groei te realiseren.

Erben Wennemars, over kansen verzilveren en sportmentaliteit inzetten in de werkomgeving
Deze Olympisch kampioen heeft niet alleen fysieke topprestaties geleverd, maar ook inzichten opgedaan over het zien en benutten van kansen. Zijn inspirerende verhaal heeft de genodigden geïnspireerd met zijn ervaringen over het herkennen en benutten van kansen, het overwinnen van obstakels en het creëren van een mindset voor succes.

"Met onze nieuwe naam willen we een nieuw tijdperk inluiden voor Digitallstars als dé expert op het gebied van digital interim en consultancy”, aldus oprichter Rutger van der Laan. "Onze nieuwe identiteit weerspiegelt ons streven naar uitmuntendheid en onze focus op het samenbrengen van digitale expertise met ambitieuze groeibedrijven en de publieke sector", aldus General Manager Frederieke Verhoeven.

Website

LinkedIn