Twinkle | Digital Commerce

Amazon wil verkopers verder ontzorgen met ‘Supply Chain by Amazon’

2023-09-15
1000562
  • 1:03

Amazon heeft een nieuwe dienst aangekondigd die verkopers verder moet helpen in de supply chain. Daarmee breidt het platform zijn pallet aan diensten voor verkopers uit.

Het zorgen voor leveren en verpakken van orders doet Amazon al langer, met Fulfilment By Amazon (FBA). Nu komt daar dus een nieuwe dienst bij. Volgens Amazon is het proces van productie van artikelen voor verkopers de afgelopen jaren steeds complexer geworden en moeten zij steeds meer tijd en geld investeren om dat deel van de keten te beheren.

Supply Chain by Amazon moet verkopers op dat vlak ontzorgen. Amazon belooft met de nieuwe oplossing voorraad bij productiefaciliteiten over de hele wereld op te halen en te verschepen. , douaneafhandeling en transport over land te regelen en voorraad in bulk op te slaan. Ook wordt voorraad via Amazon en andere verkoopkanalen aangevuld en beheerd en rechtstreeks naar de klant geleverd.

Volgens Amazon levert verkopers dat tijd op die ze kunnen gebruiken om te bouwen aan producten en het groeien van hun bedrijf. Volgens Amazon bespaart de nieuwe diens klanten tijd en geld. De komende maanden wordt het pallet aan diensten dat onder Supply Chain by Amazon valt verder uitgebreid.