Twinkle | Digital Commerce

MediaMarktSaturn kiest voor live shopping via Sport1

2023-09-15
1000562
  • [nieuws]
  • 1:11

MediaMarktSaturn is een samenwerking met Sport1 aangegaan op het gebied van live shopping. De Duitse televisiezender heeft afgelopen juni Brandsome gelanceerd, een live shopping-format waarop de elektronicashop deze maand nog diverse producten aan zal bieden.

In het persbericht van Sport1 is te lezen dat de zender met dit nieuwe merk een oplossing aan bedrijven en merken biedt op het gebied van live shopping, waardoor nieuwe verkoop- en communicatiekanalen mogelijk worden. Brandsome is een end-to-end commerce platformoplossing voor alles wat met live shopping te maken heeft. Door middel van interactieve live chat en directe webshop-integratie ontstaat directe crossmediale interactie met de doelgroep. Het interactieve format van MediaMarktSaturn wordt eerst op 18 en 25 september vanaf 19.00 uur live uitgezonden op Sport1 en daarna als livestream op brandsome.com.

Timo Emmert, managing director MediaMarktSaturn E-Commerce zegt hierover: ‘Met het crossmediale live shopping-aanbod van Sport1 testen we een spannend verkoopkanaal dat we nauw kunnen verbinden met onze bestaande kanalen en zo ons bereik kunnen vergroten. Ook hier hebben kijkers de mogelijkheid om tijdens de liveshow via onze webshop en onze hotline direct met ons of de getrainde presentatoren te communiceren, vragen te stellen en advies te krijgen. Als onderdeel van onze omnichannelstrategie bieden we onze klanten nog een mogelijkheid om contact met ons op te nemen en de handigste manier te vinden om ons te bereiken.’