Twinkle | Digital Commerce

Spotler Group kondigt overname Really Simple Systems aan

2023-08-25
1000562
  • [partnernieuws]
  • 1:00

De Spotler Group neemt Really Simple Systems over en voegt daarmee cloudgebaseerde customer relationship management (CRM) toe aan zijn portfolio van marketingtechnologieën.

De CRM-leverancier heeft meer dan negenhonderd klanten, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en in Europa, Australië en de VS, waarmee het een belangrijke leverancier in de CRM-categorie is. Naar eigen zeggen creëert de toevoeging van CRM-functionaliteit aan de Spotler marketingsuite een complete set marketingtechnologie, oftewel een one-stop-shop voor ambitieuze marketingteams, met name in het middensegment van de markt, die door enterprise leveranciers nauwelijks bediend worden op het gebied van modulariteit en kosten.

Helen Armour, general manager van Really Simple Systems, is zeer verheugd over deze aansluiting bij de Spotler Group: ‘We delen dezelfde waarden in het ondersteunen van ambitieuze marketingteams en door onze technologieën samen te voegen, zullen we de waarde voor onze klanten aanzienlijk vergroten.’ Volgens Aaron Yates, CTO bij Spotler Group, is dit de volgende stap in het realiseren van hun doel: ‘De visie die onze technologieontwikkeling, R&D en acquisitiestrategie aanstuurt, is altijd geweest om een data-driven marketing automatiseringsplatform te bouwen. CRM is daarin de sleutel tot effectiviteit.’

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie Twinkle.