Twinkle | Digital Commerce

Petco breidt samenwerking met DoorDash uit

2023-08-21
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Dierenspeciaalzaak Petco biedt nu zijn uitgebreide assortiment voor huisdieren aan via de DoorDash Marketplace. Hiermee probeert het bedrijf meer Amerikaanse huisdiereigenaren te bereiken.

Dit is te lezen in een persbericht van Petco. Via de mobiele app en website van de Amerikaanse bezorgdienst DoorDash hebben huisdiereigenaren toegang tot de on-demand leveringen van een groot deel van Petco's assortiment. 'Onze uitgebreide samenwerking met DoorDash maakt Petco's gedifferentieerde assortiment gezondheids- en welzijnsproducten toegankelijk voor nog meer huisdiereigenaren in het hele land', aldus Darren MacDonald, chief customer officer bij Petco. DoorDash bezorgt onder andere de bestellingen die dezelfde dag geleverd moeten worden.

Ook heeft het bedrijf zijn eigen app geüpdatet. Zo is er nu een huisdierprofielfunctie waarmee het voor shoppers gemakkelijker wordt om informatie op te slaan over de voedingsbehoeften van hun huisdieren, vaccinaties en herinneringen voor trimbeurten. Petco integreerde daarnaast ook Klarna's ‘Betaal in 4’ betalingsoptie in zijn mobiele app, waardoor klanten gespreid kunnen betalen.