Twinkle | Digital Commerce

My Jewellery introduceert inleverdienst voor sieraden

2023-07-12
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Klanten van My Jewellery kunnen – naast kleding – nu ook gebruikte sieraden inleveren. Naar eigen zeggen is My Jewellery het eerste merk dat stainless steel sieraden circulair maakt.

Het inzamelen van sieraden en kleding is onderdeel van het RE-CELEBRATE project. Klanten konden in 2022 al oude ongewenste kleding inleveren in de boutiques van het bedrijf. Dit wordt nu dus uitgebreid met het inleveren van oude en/of kapotte My Jewellery sieraden. Klanten die minimaal drie My Jewellery sieraden inleveren in een van de boutiques krijgen 10 procent korting op een nieuwe aankoop.

Sharon Hilgers, founder My Jewellery: ‘We willen het recyclen en hergebruiken van waardevolle grondstoffen stimuleren. Daarom hebben we onlangs samengewerkt met studenten van de opleiding Sint Lucas. Deze studenten hebben statement pieces gemaakt vanuit B keuze sieraden. We hopen dat we hiermee mensen inspireren om hun sieraden een tweede leven te geven.’

Voor de inleverdienst werkt My Jewellery samen met Zaffier. Medewerkers van die organisatie beoordelen of een item nog draagbaar is of. Als dat zo is, dan wordt deze weer verkocht in een van de nieuwe outlets van My Jewellery in Roermond of Roosendaal.