Twinkle | Digital Commerce

Just Eat Takeaway.com gaat samenwerking aan met Lush

2023-07-25
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com gaat nu ook cosmetica van retailer Lush bezorgen. Dat doet het in eerste instantie in Duitsland, later wordt dit uitgebreid.

De eerste winkels van Lush zijn al aangesloten op het platform van Lieferando, de Duitse telg van Just Eat Takeaway.com. Volgens het bedrijf kunnen klanten een brede selectie aan Lush-producten door koeriers van Lieferando thuis laten bezorgen. Het gaat hierbij onder meer om bruisballen, bodylotions en shampoobars. Volgens Just Eat Takeaway.com zijn dit soort samenwerkingen daarnaast een mooie manier om het aanbod uit te breiden met non-food producten.

‘We zijn verheugd om de aftrap aan te kondigen van onze samenwerking met Just Eat Takeaway.com in Duitsland, waarbij we verse, handgemaakte Lush-producten rechtstreeks naar de deur van onze klanten brengen. Deze samenwerking is nog maar het begin, omdat we anticiperen op het verkennen van verdere uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst’, zegt Sergio Mastrodonato, Lush Global Account Manager.

Het is niet bekend naar welke landen de samenwerking verder wordt uitgebreid en wanneer dit moet gebeuren. Lush is actief in 52 landen met meer dan 951 winkels.