Twinkle | Digital Commerce

Cameranu opent flagshipstore in Amsterdam

2023-06-14
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Cameranu opent deze maand een nieuwe winkel in Amsterdam. De twee winkels die de fotografiewebshop al in de hoofdstad had, verhuizen naar de nieuwe locatie.

De ‘flagshipstore’, zoals Cameranu zijn nieuwste winkel noemt, moet niet zo maar een winkel zijn. ‘De winkel is ontworpen met het oog op de behoeften van de beeldmaker en biedt een unieke winkelervaring’, aldus het bedrijf in een persbericht. ‘Het complete aanbod aan de nieuwste foto- en videoproducten is aanwezig, er is de mogelijkheid om te huren en in te ruilen.’ Daarnaast belooft Cameranu in deze winkel regelmatig workshops, lezingen en evenementen te organiseren ‘waardoor de community verder groeit en floreert’.

Dat community gevoel wordt versterkt door de centrale koffiebar, waar klanten kunnen praten, beelden delen en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is de winkel aan de Amstelveenseweg uitgerust met een binnentuin waar je verrekijkers kunt testen, een drone-kooi om drones te testen, een studio om podcasts op te nemen en aparte ruimtes voor exposities, workshops en lezingen.

Met de nieuwe winkels heeft Cameranu 9 fysieke locaties, waarvan één in Antwerpen.