Twinkle | Digital Commerce

Sonos start officieel met abonnementsdienst Sonos Flex

2023-05-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Audiomerk Sonos is begonnen met een abonnementsdienst genaamd Sonos Flex. Daarmee krijgen klanten voor een maandelijks bedrag toegang tot verschillende speakers.

Sonos Flex omvat acht verschillende abonnementen variërend van tweemaal de Sonos One voor 19,95 euro per maand tot de Surround Sound Premium-set voor 99,95 euro per maand. Volgens het bedrijf kan men ook extra producten toevoegen aan het abonnement, zodat deze aansluiten op elke ruimte, luisterbehoefte of lifestyle.

De start van Sonos Flex volgt op een kleine pilot in Nederland in het najaar van 2019. Dat bestond toen uit drie abonnementsmodellen maar is sindsdien dus fors uitgebreid. ‘We hebben veel geleerd over consumenten en hun unieke wensen voor een audio-abonnementsdienst die is afgestemd op verschillende levensstijlen en luisterbehoeften’, stelt het bedrijf als reactie op die proef. Uit de proef kwam ook naar voren dat klanten graag de keuze willen hebben om hun abonnement naar smaak aan te kunnen passen.

Producten toevoegen aan het abonnement kan pas na de eerste vier maanden nadat het abonnement is ingegaan en mag maximaal een keer per jaar.