Twinkle | Digital Commerce

Sluit je aan bij Shopping Secure

2023-05-10
1120630
  • 1:12

Wil je cross border beginnen met verkopen? Ook voor de buitenlandse consument is veilig online winkelen belangrijk. Het is als webshop essentieel om op deze wens in te spelen. Shopping Secure, het internationale keurmerk van Thuiswinkel.org, helpt webshops om compliant te zijn met Europese én land specifieke wet- en regelgeving. Daarnaast straal je met het Shopping Secure logo vertrouwen uit en weten klanten dat ze bij jou veilig kunnen winkelen.

Hoe werkt Shopping Secure?

Als je als webwinkelier over de grens wilt verkopen, krijg je te maken met nieuwe uitdagingen waar Thuiswinkel.org je graag bij helpt. Als lid van Thuiswinkel.org kan je het Shopping Secure-logo voeren. Dat betekent dat je zowel voor je Nederlandse webshop als ook je buitenlandse shops wordt gecertificeerd. Maar hoe werkt dit certificeren nu precies? Niet iedereen kan zomaar lid worden van Thuiswinkel.org en Shopping Secure. Onze keurmerken staan voor veilig en betrouwbaar online shoppen in Nederland en over de grens. Om dit te waarborgen moeten onze leden ieder jaar een certificeringstraject doorlopen wat bestaat uit drie onderdelen: beveiligingslekken, juridische toetsing en financiële monitoring. Weet je dit traject succesvol te doorlopen? Dan weet je zeker dat je aan de geldende internationale wet- en regelgeving voldoet en dat jouw klanten veilig bij je kunnen shoppen.

Meer weten?

Met het keurmerk voldoe je aan de wet en creëer je dus extra vertrouwen bij klanten. Daarnaast maken we je toekomstproof in digital commerce door middel van onze handige tools, marktonderzoeken en kennisbank. Wil je meer weten over Shopping Secure en de voordelen van ons internationale keurmerk? Bekijk dan onze pagina: www.thuiswinkel.org/webshops/diensten/shopping-secure.