Twinkle | Digital Commerce

Reliving start crowdfundingscampagne

2023-04-21
1000562
  • 0:54

Reliving, een online marktplaats voor tweedehands design en vintage meubels, wil verder groeien en is een crowdfundingscampagne gestart om ruim een miljoen euro op te halen.

De tweedehands markt groeit momenteel heel hard. In deze snelgroeiende markt heeft Reliving de ambitie om in 2025 break-even te zijn en door te groeien naar een omzet van circa 70 miljoen in Nederland en België in 2028, met een netto winstmarge van 10 procent. Om deze groei te realiseren heeft Reliving een financiering nodig van zo’n 1,25 miljoen euro. Hiermee zal het team uitgebreid worden op het gebied van webdevelopment, marketing en klantenservice. Daarnaast zal er geïnvesteerd worden in het doorlopend verbeteren van het online platform.

Reliving is in 2019 opgericht door Ananda van Doorn (CEO) en Jody Klaassen (COO). Met deze marktplaats willen ze voldoen aan de vraag naar tweedehands design en vintage meubels. In de afgelopen drie jaar is deze duurzame start-up, naar eigen zeggen, gemiddeld met 330% per jaar gegroeid en hebben ruim 25.000 items een nieuw huis gevonden.