Twinkle | Digital Commerce

Coolblue opent dit najaar zevende winkel in België

2023-04-06
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Dit najaar opent Coolblue ook in Brugge een vestiging. In het winkelcentrum B-Park kunnen klanten later dit jaar meer dan duizend producten uitproberen, langskomen voor advies en online bestellingen ophalen.

De teller voor fysieke winkels loopt hierdoor op naar 23. Coolblue heeft veertien winkels in Nederland, twee in Duitsland en momenteel zes in België. Naast Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kuurne, Zaventem en vanaf dit najaar Brugge, zal er in Mechelen in 2023 nog een achtste winkel bij komen.

Verder wil het bedrijf dit jaar nog minstens drie andere winkels openen en de bestaande winkels verbeteren. Het uitbreiden in vestigingen is zeker niet de enige investering van Coolblue dit jaar. In februari openden ze al een nieuw kantoor in Utrecht om meer klanten te kunnen helpen met het besparen van energie. Daarnaast is er door diezelfde energiedivisie van Coolblue, in Rotterdam een eigen opleidingsinstituut opgestart waar jaarlijks 150 installateurs voor zonnepanelen- en laadpalen worden opgeleid.