Twinkle | Digital Commerce

XXL Nutrition kiest voor e-commerce bureau Yellowgrape

2023-02-13
1000563
  • [partnernieuws]
  • 1:17

Webshop XXL Nutrition uit Deurne heeft een strategische samenwerking gesloten met het Amsterdamse e-commerce bureau Yellowgrape. De bedrijven gaan integraal samenwerken op strategisch niveau, om de groeiversnelling die XXL Nutrition de laatste jaren heeft ingezet, voort te zetten. Het doel is om de datagedreven marketing strategie verder uit te bouwen en uit te blinken in de klantbeleving.

De strategische samenwerking tussen XXL Nutrition en Yellowgrape is een upgrade van de eerdere samenwerking. Sinds medio 2022 wordt er al samengewerkt op het gebied van slimme data toepassingen, personalisatie en CRO. Dit heeft al mooie resultaten opgeleverd, maar naast resultaten, is een goede fit net zo belangrijk. De overeenkomsten tussen de teams van beide bedrijven in de cultuur en mentaliteit waren doorslaggevend in de keuze om de samenwerking te intensiveren.

Jordy Holthuijsen, Marketing Manager bij XXL Nutrition: “Yellowgrape heeft dezelfde denkwijze als die we bij XXL Nutrition zouden moeten hebben. Vandaar dat ik zeer tevreden ben met alle aspecten van onze samenwerking en hoop ik dat wij nog veel mooie nieuwe dingen aan de wereld mogen laten zien.”

Johan Smits, Managing Director bij Yellowgrape: “Wat ontzettend mooi is aan de samenwerking, is de natuurlijke fit die beide teams hebben. Daarnaast vinden wij het heel gaaf om een bijdrage te mogen leveren aan de groei van XXL Nutrition de komende jaren. Het merk XXL Nutrition is de laatste jaren goed in de markt gezet en heeft een hoge klantwaardering. Dat is een ontzettend goede basis om samen de datagedreven strategie naar een nóg hoger niveau te tillen.”

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie Twinkle.