Twinkle | Digital Commerce

Flink breidt bezorggebied uit en voegt nieuwe steden toe

2023-02-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Flitsbezorger Flink breidt uit naar negen nieuwe plaatsen. Ook worden bestaande bezorggebieden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam uitgebreid.

Daardoor groeit het bereik van de flitsbezorgdienst in Nederland naar eigen zeggen met een miljoen potentiële klanten. Concreet is Flink nu ook actief in de steden Badhoevedorp, Bemelen, Bloemendaal, Delfgauw, Heemstede, Hoogeind, Oegstgeest, Zoeterwoude en Zwijndrecht. Daardoor is het bedrijf nu hier in zo’n 45 steden actief.

Flink is overigens best te spreken over de Nederlandse activiteiten. Die groeien naar eigen zeggen nog steeds fors. De verwachting is dat het bedrijf eind volgend jaar in Nederland ‘volledig winstgevend’ is. Het gemiddelde bestelbedrag zou inmiddels ook zijn verdubbeld. ‘We zijn als jong bedrijf veel beter geworden in het kiezen van goede locaties, die passen in de omgeving en waar groei mogelijk is. Vanuit bestaande locaties kunnen we daarom veel meer bezorgingen aan’, aldus Robin Kiesler, sinds kort als enige verantwoordelijk voor de Benelux-tak van Flink.