Twinkle | Digital Commerce

Afscheid Ank van Heeringen

2023-02-22
1120630
  • [nieuws]
  • 1:12

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben voor Stichting De Ombudsman, verbonden aan de publieke omroep, startte ik begin 2005 bij Thuiswinkel.org. In die tijd was ik betrokken bij de oprichting van de Consumentenautoriteit, nu ook wel bekend als de ACM.

Bij Thuiswinkel.org begon ik met het tweezijdig voorwaarden overleg, gefaciliteerd door de SER. Een volgende stap was de juridische certificering om zo de kwaliteit te waarborgen. Zo konden we samen met onze leden en via Thuiswinkel Waarborg zekerheid geven aan de consument.

Toen in eind 2005 E-commerce echt begon te groeien, werd ook de Twinkle opgericht. Ik weet nog de avond dat we met een kleine groep bij elkaar zaten om een naam te bedenken voor het magazine en de website. Dat werd dus Twinkle. Vele jarenlang heb ik maandelijks met veel plezier een artikel mogen schrijven voor dit prachtige magazine.

Heel tevreden én echt trots kan ik straks terugkijken op een schitterende carrière. Bijna 40 jaar juridisch werken praktische ervaring. Ik mijn loopbaan focuste ik me altijd op de kansen en mogelijkheden en dacht ik nooit in beperkingen.

Nu is, na 18 jaar werken voor Thuiswinkel.org, de tijd voor mij gekomen om anders te gaan leven. Ik ga binnenkort met pensioen. Thuiswinkel.org is met de jaren gegroeid van een branchevereniging naar een belangrijke belangenvereniging en zal dat voor jullie blijven.

Ik ben een dankbaar mens en besef de kern van werkelijk geluk van het hier en nu. Ik wil allen danken voor het vertrouwen dat ik heb gekregen én jullie heb mogen geven. Blijf verbinding met elkaar opzoeken.