Twinkle | Digital Commerce

Kazidomi werkt samen met Delhaize

2023-01-24
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

De Belgische online biowinkel Kazidomi is een samenwerking aangegaan met Delhaize. Een select aanbod van de pure player is daardoor in zes Delhaize-filialen en in de webshop verkrijgbaar.

Kazidomi richt zich met zijn aanbod, dat is geselecteerd door voedingsdeskundigen, op consumenten die op zoek zijn naar duurzame en gezonde producten. Delhaize wil zich daar ook meer op gaan richten, en koos ervoor om samen te werken met de startup. Een selectie van Kazidomi-producten is daardoor exclusief verkrijgbaar in zes winkels van Delhaize en op Delhaize.be.

Oprichter Emna Everard van Kazidomi: ‘De authenticiteit van Delhaize ne hun wil om mee te werken aan een duurzaam project dat goed is voor de gezondheid spreekt ons heel erg aan. Ondanks het duidelijke verschil in grootte hebben ze ons vanaf het begin gesteund om ons op de kaart te zetten.’

Als de samenwerking succesvol verloopt, willen de twee partijen het aanbod verder uitbreiden naar meer Delhaize-winkels.

Kazidomi is sinds 2019 ook in Nederland actief. De afgelopen jaren nam het bedrijf enkele branchegenoten over: Smartfooding en Bébé au Naturel, twee Franse startups.