Twinkle | Digital Commerce

Union River: nieuwe webshop uit de koker van wehkamp

2022-12-15
1000562
  • [nieuws]
  • 1:02

Wehkamp heeft onlangs een nieuwe webshop op de markt gebracht. Union River richt zich op mannen en biedt onder andere fashion en verzorgingsproducten aan.

De lancering van Union River past in de strategie van wehkamp, dat bij de bekendmaking van het jaarverslag in juni dit jaar nog liet weten een ‘multi-faciastrategie’ te hanteren van waaruit nieuwe e-commerce sites worden gestart. De eerdere overname van Kleertjes.com past al binnen die strategie en het bedrijf liet destijds al weten dit jaar nog met een ‘speciale webshop gericht op mannen’ te komen.

Dat is dus Union River. De shop maakt gebruik van de logistieke capaciteit van de WRG (Wehkamp Retail Group) en stuurt orders dan ook vanuit een gecentraliseerd dc. Daardoor kan het bedrijf verschillende snelle bezorgopties aanbieden. Union River laat desgevraagd weten dat het om een webshop gaat met een eigen doelgroep, assortiment en imago.

Bij de bekendmaking van de jaarcijfers eerder in juni liet wehkamp al weten meer webshops in andere productgroepen waar wehkamp al een aanbod in heeft te willen lanceren. Daarnaast is het bedrijf ook bezig met ‘verdere overnames om onze sterke logistieke expertise, portfolio en productaanbod aan een nog bredere klantengroep aan te bieden.’