Twinkle | Digital Commerce

Shopopop werkt samen met StoreShippers

2022-11-10
1000561
  • [nieuws]
  • 0:46

Social shopping platform Shopopop kondigt een samenwerking aan met StoreShippers, dat leveringen vanuit fysieke winkels aanbiedt.

Met de samenwerking kunnen aangesloten winkels van StoreShippers orders laten verzenden door particulieren die aan Shopopop deelnemen. Dat laatste platform – waarvan de oorsprong ligt in Frankrijk - begon vorig jaar in Nederland en zoekt vooral groei via samenwerkingen met supermarktketens en lokale winkels, maar nu dus ook via verzendplatforms.

Op Shopopop kunnen particulieren pakketjes voor anderen bezorgen. Het gaat daarbij om bezorgingen die op de route liggen van bijvoorbeeld woon-werkverkeer en dus weinig extra vervoersbewegingen kosten. Per bezorgd pakket ontvangt men een vergoeding. ‘De klant bestelt bij een partner van StoreShippers en een Shopper die zich in de buurt bevindt, krijgt hiervan een melding via onze app’, legt Caroline Schuurs country manager Benelux bij Shopopop uit. ‘De bestelling vindt zodoende binnen maximaal drie uur plaat, maar doorgaans veel sneller.’