Twinkle | Digital Commerce

Shop Apotheke rolt marktplaats uit

2022-07-04
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Online apotheek Shop Apotheker breidt zijn marktplaatsplatform uit naar Oostenrijk. Daar wordt het aanbod de komende uitgebreid met meer categorieën en worden externe leveranciers toegevoegd.

Het bedrijf is al actief in meerdere landen, te weten Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, België, Italië en Zwitserland. In Duitsland werd eind vorig jaar voor het eerst een marktplaatsmodel geïntroduceerd, nu wordt dat dus verder uitgerold.

Volgens Duitse media wordt het assortiment van de shop in Oostenrijk de komende maanden met enkele duizenden producten uitgebreid in nieuwe categorieën als voedingssupplementen, sport, beauty en dierenbenodigdheden. ‘Het aanbod zal onze marktleidende positie in Oostenrijk verder versterken, omdat we onze klanten een nog grotere selectie van gezondheid gerelateerde producten kunnen aanbieden’, reageert Patrick Schneider van Shop Apotheke. ‘Tegelijkertijd zullen partners profiteren van ons grote klantenbestand met een bijzonder hoge klanttevredenheid en loyaliteit, het gebruiksvriendelijk technologieplatform en onze internationale expansieactiviteit.’

De kernmarkt van Shop Apotheke is Duitsland, het hoofdkantoor en logistiek is echter gevestigd in Nederland, specifiek Sevenum.