Twinkle | Digital Commerce

PlatteTV verandert naam in HelloTV

2022-07-06
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Tv-retailer PlatteTV heeft een nieuwe naam en merkidentiteit: HelloTV. De rebranding moet de retailer gaan helpen om verder te groeien.

Binnen drie jaar wil HelloTV naar eigen zeggen ‘de autoriteit zijn in Nederland op het gebied van tv’s,’ en gaat daarmee de strijd aan met retailers als bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Om zich te onderscheiden van deze retailers, focust HelloTV zich op persoonlijk advies, zowel online als in de elf winkels verspreid over het land. Er worden bij het bedrijf, in plaats van chatbots, alleen specialisten ingezet die online vragen beantwoorden.

‘Wij zijn de enige echte tv-specialist in Nederland en geloven in de human factor. Vanzelfsprekend in onze winkels, maar juist ook online via de chat. Het liefst verkopen we geen enkele tv zonder advies van een van onze specialisten. Om garant te kunnen staan voor advies over de beste tv-beleving, is het snappen van de wensen en de situatie van de klant onmisbaar’, aldus Erik-Jan Koense, director marketing & e-commerce. ‘Het aangaan van de dialoog heeft altijd in ons dna gezeten. Met de introductie van de naam HelloTV willen we dit nog sterker benadrukken.’