Twinkle | Digital Commerce

'Logixbox over tien jaar niet meer weg te denken uit straatbeeld'

2022-07-13
1120630
  • [nieuws]
  • 1:14

Logixbox is fabrikant en leverancier van pakketboxen. Het idee: je moet pakketjes net zo makkelijk kunnen ontvangen als post. Mede-eigenaar Laura Jongste vertelt over deze innovatieve pakketboxen, die het straatbeeld weleens kunnen gaan veranderen.

Duurzame oplossing voor ontvangen van pakketten

Een pakketbox of pakketbrievenbus is een duurzame oplossing voor het ontvangen van pakketten. En dat is hard nodig in onze continu groeiende bezorgeconomie. De twee belangrijkste producten zijn de pakketbrievenbussen en de pakketboxen. De eerste variant kan gedurende de dag meerdere pakketjes ontvangen en werkt met een vernuftig valklepsysteem: het pakket wordt bovenin geplaatst en zakt dan naar beneden, naar een beveiligd compartiment. De tweede variant, de pakketbox, kan per dag één groot pakket ontvangen.

Vertrouwen wekken en kennis vergroten

Naast een kwalitatief uitstekend product en goede klantenservice is ook transparantie belangrijk voor Logixbox. “We willen heel duidelijk zijn over wat onze boxen doen en wat onze klanten kunnen verwachten.” Het lidmaatschap van Thuiswinkel.org is belangrijk om vertrouwen op te wekken bij de klanten. “Daarnaast,” vervolgt Laura, “gebruiken we ook de e-Academy van Thuiswinkel steeds meer. Ideaal om onze kennis te vergroten.”

Integratie met nieuwbouw

Het monteren aan huis is al een mooie stap, maar er ligt nóg een hele mooie kans voor Logixbox, denkt Laura: “Wij zijn nu heel druk de samenwerking uit te bouwen met aannemers. Het zou ideaal zijn als een pakketbox standaard in een nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Het is toch geen gekke gedachte dat een Logixbox over tien jaar niet meer weg te denken is uit het straatbeeld?”

Lees het hele interview op www.thuiswinkel.org/logixbox