Twinkle | Digital Commerce

Plus gaat in zee met Peddler

2022-05-04
1000562
  • [nieuws]
  • 1:05

Supermarktketen Plus gaat een samenwerking aan met same-day-deliveryplatform Peddler.

De samenwerking wordt aangekondigd op LinkedIn, waar Ruben Böhm van Peddler schrijft: ’25.000 producten van je lokale Plus, geen dark store, razendsnel bij je thuisbezorgd.’ In de hashtags zijn de steden getagd waar Peddler al actief is, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen. Het lijkt er dus op dat dat ook de steden zijn waar de samenwerking van start zal gaan. Details over de samenwerking zijn nog niet bekendgemaakt.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Uitbreiden

Peddler is een platform dat producten van lokale ondernemers binnen een dag met een elektrische fiets thuisbezorgd. Het bedrijf sprak eind vorig jaar de wens uit om uit te breiden in heel Nederland en daarna ook de Duitse markt te betreden. ‘Alle producten die mensen zoeken, zijn voor een groot deel in de winkels om hen heen te vinden. Via ons online warenhuis kan iedereen lokaal blijven kopen op het moment dat het hen het beste uitkomt’, stelt oprichter James Klymowsky. ‘

Express

Plus biedt al sinds 2016 de mogelijkheid voor same-day-delivery met Plus Express. Daarmee worden boodschappen binnen twee uur bij de klant thuisbezorgd. Daarvoor moeten wel extra leveringskosten worden betaald, 8,50 euro in plaats van de 6,00 euro voor reguliere bezorging. Er moet wel voor 16.00 uur besteld worden om gebruik te kunnen maken van same-day-delivery.