Twinkle | Digital Commerce

'In het juiste licht is alles mooier!'

2022-03-09
1120630
  • [interview]
  • 1:34

LEDdirect kent haar oorsprong in 2009 en stelt zich als doel haar klanten met een zo’n groot mogelijk gemak te voorzien van de beste lichtoplossing met de juiste ledverlichting. We spreken Jonno den Engelsman, algemeen directeur van LEDdirect, over het ontstaan van de webshop www.LEDdirect.nl en het lidmaatschap van Thuiswinkel.org.

Een stukje geschiedenis

LEDdirect is ontstaan vanuit de gedachte een toonaangevende rol te willen spelen in de Nederlandse en Belgische markt, en vervolgens verder uit te rollen in Europa. “En wellicht zelfs verder”, vertelt Jonno. “Onder één naam, één logo en overal dezelfde uitstraling, met de ontembare passie om alle klanten te voorzien van de beste lichtoplossing met de juiste ledverlichting. En dat is ook ons credo: “In het juiste licht is alles mooier!”. Voor minder doen we het niet.” LEDdirect heeft inmiddels in zowel Duitsland met LEDdirect.de als in Frankrijk met LEDdirect.fr voet aan de grond gekregen. Binnenkort zullen meer landen gaan volgen. “Het is mooi om te zien dat onze droom om LEDdirect in Europa verder uit te rollen, steeds meer vorm krijgt. En we dragen op deze manier ook ons steentje bij aan het verder verduurzamen van de samenleving”, vertelt Jonno.

Al jaren lid van Thuiswinkel.org

“Er zijn voor ons meerdere redenen waarom we al lang lid zijn van Thuiswinkel.org”, vertelt Jonno. “Thuiswinkel.org is vanaf het begin een gewaardeerde partner van LEDdirect. Aangezien we met onze online groothandel zowel zakelijke als particuliere klanten bedienen, hebben we beide keurmerken aan onze webshops verbonden. Voor ons staan de logo’s voor vertrouwen. En dat is wat we willen uitstralen naar onze bestaande en potentiële klanten. We gaan heel ver voor een tevreden klant. “Met beide keurmerken van Thuiswinkel.org verzeker je je er als webshop ook van dat alles juridisch en veiligheidstechnisch nog klopt. De jaarlijkse check is een service die we zeer op prijs stellen, omdat er continu zaken wijzigen wat betreft security en wetgeving. En dan is het fijn om te weten dat er over de schouder wordt meegekeken”, geeft Jonno aan.

Lees het hele interview met Jonno via thuiswinkel.org/LEDdirect