Twinkle | Digital Commerce

Lieferando vindt partners voor boodschappenbezorging

2022-02-09
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Lieferando, het Duitse zusje van Thuisbezorgd, breidt zijn boodschappenaanbod uit met de nieuwe partners Grovy, Wuplo en Food.de.

De koeriers van Food.de gaan voor Lieferando bezorgen in Leipzig, Grovy is de nieuwe partner in Frankfurt am Main en eind maart volgt Wuplo in Berlijn. De nieuwe partners breiden het aanbod van Lieferando verder uit dan alleen restaurantmaaltijden. Inmiddels is het nu in 14 Duitse steden mogelijk om boodschappen te bestellen bij de bezorger, zo is te lezen in een persbericht.  

‘Boodschappen bestellen is een extra activiteit waarmee we de keuze van de consument kunnen vergroten, de klantenbinding kunnen versterken en extra doelgroepen kunnen bereiken. We delen een gemeenschappelijke visie met Food.de, Grovy en Wuplo, en kijken ernaar uit om het assortiment samen uit te breiden,’ aldus Joerg Gerbig, coo van Just Eat Takeaway.com.

Moederbedrijf Just Eat Takeaway ging ook in andere landen al samenwerkingen aan voor boodschappenbezorging. Zo sloot het bedrijf eerder al partnerschappen met onder andere 7-Eleven, Asda, One-Stop en Spar. In Canada gaat Just Eat Takeaway.com al een stap verder en werkt het aan een netwerk van eigen dark stores.