Twinkle | Digital Commerce

Just Eat Takeaway.com breidt bezorging boodschappen uit in Engeland

2021-12-22
999562
  • [nieuws]
  • 0:54

Just Eat Takeaway.com breidt de bezorging van boodschappen opnieuw uit. In het Verenigd Koninkrijk gaat de maaltijdbezorgdienst nu ook samenwerken met supermarktketen One Stop.

Vanaf deze week is bezorgt Just Eat de boodschappen vanuit 40 One Stop winkels in het Verenigd Koninkrijk, waarbij klanten kunnen kiezen uit 500 producten. Dit aantal zal naar verwachting snel worden uitgebreid; in een persbericht laten de partijen weten dat Just Eat mogelijkheid ziet om de bezorging te verzorgen vanuit 500 One Stop supermarkten.

Just Eat Takeaway.com breidt in hoog tempo de bezorging van boodschappen uit. Onlangs kondigde de maaltijdbezorger al een samenwerking aan met de Britse supermarktgroep Asda en ook in Duitsland werd al een test gedaan met boodschappenbezorging. Het bedrijf heeft ook in andere landen buiten Europa al dergelijke samenwerkingen opgezet, met bedrijven als 7-Eleven en Shell. Hierbij maakt Just Eat Takeaway.com gebruik van de locaties van partners. In Canada gaat Just Eat Takeaway.com al een stap verder en werkt het aan een netwerk van eigen dark stores.