Twinkle | Digital Commerce

Zalando voegt draagbare elektronica toe aan assortiment

2022-01-31
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Zalando is niet langer alleen voor kleding. De website breidt zijn assortiment in een aantal landen uit met elektronica van de merken Apple en Beats.

Zijn draagbare elektronica zoals oordopjes, smartphone-hoesjes en slimme horloges onderdeel van je outfit? Zalando meent van wel. Daarom biedt het modeplatform straks niet meer alleen kleding aan, maar kun je er ook terecht voor producten van Beats en binnenkort van Apple. Vanaf 2 februari kunnen consumenten in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland hiervoor bij Zalando terecht in de nieuwe sectie Tech Accessoires en Audio.

Het is een opvallende uitbreiding van het assortiment. Toch zegt Zalando dat deze in lijn ligt met zijn visie om de eerste aanloophaven voor mode en lifestyle in Europa te worden. Andreas Roedl, vice president category men bij Zalando zegt hierover: ‘Wij geloven dat mode en technologie nauw met elkaar verbonden zijn. Wearables en technische accessoires - zoals hoofdtelefoons, smartwatches of hoesjes voor mobiele telefoons - maken deel uit van de mode van vandaag en vullen iemands persoonlijke stijl aan.’