Twinkle | Digital Commerce

TOM opent nieuw logistiek centrum

2022-01-03
1000562
  • 0:56

TOM heeft zijn nieuwe logistieke centrum en magazijn in gebruik genomen in het Brabantse Bladel. Het is het dertiende dc voor het bedrijf en met 15.000 m2 ook de grootste.

Het nieuwe pand wordt niet alleen voor de opslag van producten ingezet. Naast het magazijn worden ook meerdere kantoren opgeleverd. Het warehouse zelf bestaat uit twee hallen met beide vier verdiepingen en in totaal vier laaddocks. Het pand gaat daarnaast dienen als het nieuwe consolidatiecentrum van de TOM Group. Dit centrum wordt gebruikt om producten vanuit verschillende warehouses samen te voegen, alvorens ze naar klanten te verzenden. Op die manier moeten deelleveringen worden beperkt en kan efficiënter én duurzamer worden gewerkt.

Klaar voor de toekomst

TOM begon in 2010 en heeft inmiddels vijftien webshops, waaronder Internet-bikes.com en Internet-Toys.com. De nummer 50 in de Twinkle100 heeft het jaar afgesloten met een groei van 51 procent ten opzichte van 2020. De sterkste groei werd gerealiseerd in de categorieën huis en tuin, feestartikelen en private label AMIGO. Onlangs opende TOM nog twee warehouses.