Twinkle | Digital Commerce

Just Eat Takeaway.com lanceert betaalpas voor zakelijke markt

2021-08-19
1000562
  • 0:50

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com heeft een betaalpas – de Takeaway Pay Card – op de markt gebracht. Met de pas kunnen werknemers van bedrijven maaltijden bij restaurants bestellen.

Dat laat de maaltijdbezorger weten. De pas is ontwikkeld in samenwerking met betaaldienst Adyen. Met de Takeaway Pay Card kunnen bedrijven een maaltijdvergoeding aanbieden waarmee ze bij een breed scala aan restaurants hun eten kunnen betalen. Daarnaast kunnen klanten de vergoeding uitgeven bij ‘honderdduizenden geselecteerde restaurants’ die Mastercard en Maestro als betaalmethode aanbieden.

‘Met een verschuiving naar hybride werkplekken en terugkeer naar kantoor, versnelt Takeaway Pay zijn traject om elk eetmoment van de medewerkers te verzorgen. Of ze nu thuis zijn, onderweg zijn voor woon-werkverkeer, of op zakenreis’, aldus Imad Qutob, director coroporate solutions bij Just Eat Takeaway.com.

De betaalpas is vanaf het derde kwartaal beschikbaar voor zakelijke klanten in Nederland, Duitsland en Polen. Binnenkort volgen meer landen.