Twinkle | Digital Commerce

Wolkyshop lanceert Vlaamse webwinkel

2021-07-16
1175660
  • [nieuws]
  • 0:57

Schoenenmerk Wolky heeft een Vlaamse webshop geopend: Wolkyshop.be. Het is na Duitsland en het Verenigd Koninkrijk het derde land waar het bedrijf een schoenenwebshop actief heeft.

Het bedrijf maakt vandaag melding van de lancering op de Vlaamse Facebookpagina van het merk. Het Nederlandse schoenenmerk Wolky bestaat sinds 1982. Inmiddels heeft het bedrijf vijftien winkels in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en de webshop Wolkyshop.com. Vanaf vandaag is er ook een speciale Vlaamse webshop.

De opening van de Vlaamse webshop is volgens het bedrijf in navolging van de ambitie om ook daar als Wolkyshop te kunnen groeien en naamsbekendheid voor het merk Wolky op te bouwen. Volgens een woordvoerder is een fysieke winkel momenteel nog niet aan de orde. 'In eerste instantie willen we bekijken wat we mogelijk kunnen maken met alleen een online shop. Mocht in de toekomst blijken dat er ook ruimte is voor een fysieke winkel, dan zullen we dit zeker overwegen – dit zal bij kunnen dragen aan onze naamsbekendheid. Op dit moment kunnen we de Vlaamse markt prima bevoorraden vanuit ons Nederlandse centraal magazijn.'