Twinkle | Digital Commerce

Bringly breidt same day bezorging uit in België

2021-07-13
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Bringly maakt zijn same day delivery in Belgische steden toegankelijk voor nieuwe klanten. De bezorgdienst is daar al een jaar actief, maar zette de elektrische voertuigen en fietskoeriers tot nu toe alleen in voor bestaande klanten.

Het bezorgplatform biedt duurzame en same day bezorging voor omnichannel retailers en e-commerce bedrijven. Via het netwerk van Bringly is het mogelijk om pakketten in binnensteden snel, efficiënt en volledig CO2-neutraal te bezorgen via fietskoeriers en elektrische voertuigen.

‘Wij transformeren de last mile van retailers tot een duurzame bezorgervaring tot aan de voordeur van de consument’, zo meldt directeur Rajiv Laigsingh. ‘Wij stellen de klant centraal en laten zowel de retailer als de klant hun eigen bezorgvoorkeuren instellen. Bij bestaande klanten, met winkels in België, hebben we het afgelopen jaar een positief effect gezien op de klanttevredenheid. We zijn daarom blij dat we deze dienstverlening nu ook kunnen introduceren aan retailers die nog geen klant zijn.’

Volgens de website is Bringly momenteel actief in de steden Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven.