Twinkle | Digital Commerce

About You groeit hard in eerste kwartaal

2021-07-22
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

De netto-omzet van About You steeg in het eerste kwartaal met 65,5 procent naar 422 miljoen euro ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei is mede te danken aan de uitbreiding naar nieuwe markten.

Het bedrijf breidde uit met drie landen, waarmee het totaal aantal markten waar About You nu aanwezig is, steeg naar 26. Door de omzetstijging kijkt het bedrijf wat optimistischer naar het huidige boekjaar 2021/22. Het is realistisch dat About You de beoogde omzetstijging van 40 tot 50 procent gaat halen dit jaar. Het is voor About You haar eerste kwartaalrapport als beursgenoteerd bedrijf. De aangepaste EBIDTA-marge verbeterde tot 2,9 procent.

Tarek Müller, medeoprichter en mede-ceo, vertelt in een persbericht: ‘De succesvolle beursgang in juni heeft ons bewustzijnsniveau en onze financiële kracht verder vergroot - nu kunnen we doorgaan met onze missie om het offline winkelen op volle snelheid te digitaliseren. Onze financiële resultaten versterken ons unieke businessmodel. Ze laten zien dat About You de favoriete modebestemming blijft voor jonge en modebewuste consumenten in heel Europa.’