Twinkle | Digital Commerce

Fietsretailer Mantel bouwt nieuw logistiek centrum

2021-06-08
999562
  • [nieuws]
  • 0:57

Fietsenwinkel Mantel breidt uit met een nieuw logistiek centrum van ruim 18.000 vierkante meter. De nummer 83 in de Twinkle100 kan hiermee de groei en distributie van het online platform uitbouwen.

Mantel heeft de versnelling er flink in zitten: tijdens de coronapandemie is wel gebleken hoe populair fietsen is. Het nieuwe logistiek centrum voorziet in de groeiambities van Mantel. De processen worden efficiënter, alle logistieke activiteiten zullen zich voortaan onder één dak bevinden en er is meer ruimte om goederen op te slaan. Door meer opslagruimte biedt het nieuwe logistiek centrum veel zekerheid om het hele jaar door fietsen, onderdelen, accessoires en fietskleding goed op voorraad te hebben. Het nieuwe pand biedt de mogelijkheid om meer dan 50.000 fietsen en een miljoen onderdelen op te kunnen slaan. 

Het nieuwe logistiek centrum wordt gebouwd op het duurzame bedrijvenpark Park15, gelegen aan de A15 in Oosterhout (tussen Arnhem en Nijmegen). Met 20 laaddocks is er voor het bedrijf genoeg ruimte om te laden en te lossen. Het logistiek centrum opent naar verwachting in februari 2022.


Gerelateerde artikelen: