Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn opent eerste to go’s op de werkvloer

2021-03-04
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Albert Heijn begint met de uitrol van zijn AH to go-winkels in kantoorpanden. De eerste twintig vestigingen zullen binnenkort openen in Nederland, later komen er ook winkels in België.

Eind vorig jaar kondigde de Zaanse super een samenwerking aan met Selecta, daarbij worden de Foodie’s micromarkets, die door Selecta worden geëxploiteerd, verrijkt met het assortiment van Albert Heijn. Hierdoor ontstaat een nieuw concept.

Het is de bedoeling dat het komende jaar minstens honderd kantoren worden voorzien van de onbemande AH to go’s. Het kantoor van RWE in Eemshaven en Crocs in Hoofddorp zijn als één van de eersten aan de beurt. In België krijgt het kantoor van Selecta zelf de primeur. De onbemande winkels worden op maat gemaakt. Volgens Albert Heijn leent het concept zich – naast kantoren – goed voor hotels en ziekenhuizen maar ook onderwijsinstellingen.

Voor Albert Heijn is de samenwerking een grote stap in de zakelijke markt. Ceo Marit van Egmond liet eerder weten nog volop mogelijkheden te zien om het netwerk in Nederland en Vlaanderen verder uit te breiden. ‘Samen met Selecta spelen we in op actuele ontwikkelingen in de werkomgeving.’