Twinkle | Digital Commerce

Mealhero slaat handen ineen met de Vegetarische Slager

2021-01-26
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Maaltijdenleverancier Mealhero is een samenwerking aangegaan met de Vegetarische Slager om, naar eigen zeggen, in te spelen op de stijgende vraag naar vegetarische- en veganistische maaltijden die makkelijk te bereiden zijn.

De twee partijen hebben acht nieuwe gerechten toegevoegd aan het assortiment, waaronder een vegan oosterse curry en Vegetarische Gehacktballetjes in kersensaus. Jeroen Spitaels, medeoprichter en ceo van Mealhero, laat in een persbericht weten: ‘Deze samenwerking met De Vegetarische Slager zorgt ervoor dat wij kunnen voorzien in de stijgende vraag naar plantaardige alternatieven. Ik ben ontzettend trots om onze krachten te bundelen met dit mooie, Nederlandse merk.’

Mealhero levert vriesverse ingrediënten aan huis, die zelf bereid kunnen worden met behulp van een slimme stoomhoven. Elke week is er keuze uit meer dan 30 recepten met 80 verschillende ingrediënten. De stoomoven herkent de ingrediënten en recepten aan de hand van een label op de verpakking en zorgt ervoor dat alles op hetzelfde moment klaar is.