Twinkle | Digital Commerce

Wisseling aan de top bij wehkamp

2020-10-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:14

Wehkamp breidt de directie uit met Frank van Valderen als chief financial officer (cfo) en Anneke Keller als chief technology officer. Daarnaast treedt Hein Knaapen toe tot de raad van commissarissen.

Graham Harris, ceo van wehkamp, vertelt in een persbericht: ‘De komst van Hein Knaapen, Frank van Valderen en Anneke Keller is een belangrijke stap voor de toekomstige ontwikkeling van wehkamp. Met het aantrekken van deze ervaren talenten kan wehkamp nog beter invulling geven aan haar ambitie om online de eerste keuze te zijn voor Nederlandse gezinnen. Door de meest inspirerende online winkel voor mode en wonen in Nederland te zijn, met de juiste assortimentssamenstelling.’

Knaapen gaat per oktober van start, hij was eerder chief HR officer bij ING Groep en group HR director bij KPN. Momenteel is hij lid van de raad van commissarissen van Coca-Cola Enterprises Europe.

Van Valderen start in januari 2021 als cfo bij wehkamp en is momenteel finance director van Zalando’s fashion store in Berlijn. Daarvoor was hij werkzaam als finance director en director mergers & acquisitions bij Philips. Van Valderen volgt Blake Booysen op die vijf jaar geleden aantrad als cfo bij Wehkamp.

Ook Keller treedt in januari 2021 in haar nieuwe functie als cto bij wehkamp. Momenteel is zij hoofd van de Jumbo Tech Campus die zij in de afgelopen drie jaar heeft ontwikkeld. Daarvoor was zij head of software development bij Coolblue.com en bekleedde ze diverse functies bij KPN.