Twinkle | Digital Commerce

Greetz bekroond tot DHL Beste Webwinkel 2020

2020-09-18
1000562
  • [nieuws]
  • 1:05

De winnaars van de Shopping Awards 2020 zijn bekend. Greetz is de grote winnaar. De cadeauwinkel sleepte een Shopping Award in de categorie ‘Speelgoed en Cadeaus’ in de wacht. Ook is de shop uitgeroepen tot DHL Beste Webwinkel 2020.

De Shopping Awards zijn uitgereikt in negen verschillende categorieën. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts. Publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. Vakexperts bepalen de andere helft. Overall winnaar Greetz gaat er met de titel ‘DHL Beste Webwinkel 2020’ vandoor. Dit is bepaald op basis van de beste beoordeling, zowel vanuit het publiek als van de vakexperts.

Vanwege de covid-19-pandemie had de uitreiking van de Shopping Awards dit jaar een ander karakter. De prijzen werden niet traditiegetrouw in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk uitgereikt, maar in het nabijgelegen Breakers Beach House. Dit keer zijn de awards verspreid over twee dagen uitgereikt, in plaats van één dag. Afgelopen woensdag 16 september werden de winnaars van de Vakprijzen bekendgemaakt. Op donderdag 17 september was het de beurt aan de Shopping Awards.

Op onze site vind je een overzicht van de winnaars van de Vakprijzen en van de Shopping Awards.